Hvem er Kent Damgaard?

I det daglige arbejder jeg som IT konsulent for Københavns Lufthavne. Jeg har arbejdet fuldtids med IT i snart 20 år. Jeg har arbejdet med forretningskritiske systemer for en lang række store danske virksomheder, f.eks. Nordea, Nykredit og Alka Forsikring, samt amerikanske firmaer som Sybase og Platinum Technology. For information om mit CV, henvises til denne side.

Udenfor mit arbejde har jeg skrevet for en del websteder omkring tegneserier, specialt på fra forlag som Marvel, DC, Dark Horse, Image, Avatar, Harris Comics, IDW med flere. Mine bidrag kan blandt andet ses hos Tegneseriesiden hvor jeg har bidraget med artikler og anmeldelser samt den danske ComicWiki hvor jeg har forsøgt at sikre en bedre repræsentation af amerikanske serier.

Desuden har jeg sammen med min kollega Preben lavet tegneserien "Vi vil ha' fred her til lands"

For tiden levner mine aktiviteter på jobbet og diverse websites ikke meget tid til at skrive andet, men jeg håber af og til at kunne præsentere lidt fanfiction her på siden.

Jeg elsker at læse, og har altid en kæmpe "skal læses" bunke af bøger og tegneserier. Vampyrer, X-men og andre superhelte optager en stor plads inden for det skønlitterære, mens faglitteraturen spænder over både religion, filosofi, cyberkultur og historie/biografier.

Når jeg skal slappe af sker det som regel med at lytte til forskellige former for ekstrem musik, enten hjemme foran anlægget eller til koncert på The Rock, Vega eller Pumpehuset. I løbet af sommeren vil der sikkert også være en chance for at se mig på en heavy metal festival.