Ikoner lavet fra andres billeder/fotos/tegninger

Musik

Roots ikonen med Max Cavalera er nok et af de allerførste forsøg jeg gjorde med ikoner.

FC København

Den første blev egentlig bare lavet fordi jeg havde så mange entries på GJ som handlede om FCK før og efter kampene, så jeg manglede en ikon der illustrerede det. Det var let nok at sakse logo'et og fylde det ud så det passede i dimensioner. Så nævnte min vej Johnny at han savnede en FCK ikon til messenger og da han er en stor fan af Todi gik jeg på jagt efter billeder med ham. Og cheerleaders er jo altid godt....

Andre fodboldikoner

Igen bare klublogoer tilpasset i størrelse. Til brug i diverse GJ entries i Champions League sæsonen sidste år hvor mine to yndlingshold ud over FC København tørnede sammen i finalen.

Formel 1

Et par ikoner med Mclaren/Kimi Raikkonen. Jeg har forsøgt mig lidt med lydeffekter, men indtil videre må jeg erkende at jeg ikke er nogne Jean Graton :-)

Wolverine

Er nærmest mit alter-ego på GJ. Næsten alle mine standard-ikoner har været billeder af ham. Den gnavne gamle canadier matcher åbenbart meget godt med hvad jeg skriver. Og selvfølgeligt måtte jeg jo også have en ikon med en rigtig jærv på for at have et komplet sæt.

Andre X-Men og Marvel figurer

Beast og Professor Xavier skulle bruges til mere filosofiske emner. Teksten "bookie" på Beast har ikke noget med bookmaking at gøre, det var en indforstået reference til min internet-lillesøster Amalie som brugte betegnelsen om sig selv. Efter at have læst det kunne jeg ikke undgå at føle at det var en udmærket betegnelse til os bog-nørder.

Storm derimod er der bare fordi jeg har været lun på hende siden jeg første gang så hende ... kærlighed til en tegneseriefigur er helt normal ... hmmm .... ok, lad være med at fortælle min psykiater om det.

Lovecraft og Cthulhu mytologien

Næst efter historier om vampyrer tror jeg at H.P. Lovecrafts Cthulhu mytologi er min foretrukne horror-læsning. Den første er taget ud af et wallpaper fra filmen. Min beskæring yder slet ikke det flotte billede fuld retfærdighed, så check originalen.

Vi har forskelligt

Fordi jeg nu ikke lige kunne finde nogen god kategori at putte dem her ind i.